Klantenservice       Blog        FAQ        Contact
Close

werkschoenen.com aanbiedingen

(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies een categorie
Filters
Preferences
Zoek
RSS

Blog

0 Hoe kies je de beste werkschoenen? Gebruik de gratis adviestool

Ben jij toe aan een nieuw paar werkschoenen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak gebruik van onze keuzehulp voor professioneel, snel en gratis advies. Met deze keuzeadvies tool vind jij de perfecte werkschoenen die passen bij jouw beroep.

De beste horeca werkschoenen

Als horeca medewerker krijg je vaak te maken met lange werkdagen. Je bent eigenlijk constant bezig en loopt de hele tijd van plek naar plek. Wij willen ervoor zorgen dat jij de schoenen koopt die niet alleen bij je beroep passen, maar ook bij jezelf. In deze blog kom je de volgende onderwerpen tegen.

Welke steunzolen zijn geschikt voor in werkschoenen?
Welke steunzolen zijn geschikt voor in werkschoenen?

Bijna iedere werkschoen is voorzien van een inlegzool. De zool zorgt voor extra comfort en is vaak ademend. De inlegzool is uitneembaar, sommige inlegzolen kunt u namelijk wassen. Ook zijn er mensen die de zool van de fabrikant er liever uit laten. Zij hebben dan vaak eigen steunzolen.

Welke steunz...

Welke maat werkschoenen moet ik bestellen?
Welke maat werkschoenen moet ik bestellen?

Als u op zoek bent naar werkschoenen dan filtert u vaak als eerste op de maat. Als de schoen namelijk niet in uw maat is, dan heeft het geen zin om de werkschoenen te bestellen. Iedere voet is anders en daarom is het lastig om de juiste maat schoenen te vinden. Laat staan werkschoenen. Schoenmaten z...

Wat zijn de beste sportieve werkschoenen?
Wat zijn de beste sportieve werkschoenen?

Werkschoenen zijn bedoelt om tijdens het werk te dragen, maar dit hoeft niet te betekenen dat de werkschoenen er niet mooi uit hoeven te zien. Het is belangrijk dat de werkschoen voldoet aan de juiste veiligheidskenmerken, lekker zitten, maar het uiterlijk van de veiligheidsschoen wordt steeds belan...

Blog archief