5 uitstekende dames werkschoenen met kleine maten (vanaf maat 35)

uitstekende dames werkschoenen met kleine maten

Dames werkschoenen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen. Vroeger werkten vrouwen minder dan mannen. Bovendien waren de arbeidsveiligheid regels minder streng. Tegenwoordig dragen veel vrouwen schoenen naar het werk. Vrouwenvoeten zijn over het algemeen anders dan mannen voeten, daarom zijn werkschoenen speciaal ontworpen voor vrouwen. Fabrikanten proberen ook de wens van een vrouw te vervullen. Dames werkschoenen hebben ook een andere uitstraling dan heren werkschoenen.

Welke normering dames werkschoenen zijn er beschikbaar?

Dames werkschoenen zijn beschikbaar in verschillende normeringen zoals: 

  • S1
  • S1P
  • S2
  • S3

Safety Jogger Beyonce S3 Vrouwen werkschoenen

Moe van saaie en onhandige werkschoenen,  deze stoere sneakers zijn echt veilige schoenen, zelfs met de veiligheidsklasse S3. Lage werkschoenen zijn erg handig wanneer je veel met je knieën werkt zodat je enkels vrij kunnen bewegen. Sportieve veiligheidsschoenen die je makkelijk aantrekt in je vrije tijd, deze werkschoenen hebben stalen neuzen en Kevlar veiligheidszolen. Deze werkschoen begint wel bij maat 36!

Dames Werkschoenen Grisport Cross Safety Serena

De Grisport Cross Safety Serena Dames Werkschoen heeft een sportieve uitstraling en voelt niet zo hard en lomp aan aan je voeten als de meeste werkschoenen. Er zijn drie veiligheidsnormen voor deze werkschoenen: S3, SRC ESD.

Dames Werkschoenen SafetyJogger Organic

De SafetyJogger Organic Work Shoes zijn lage schoenen die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen. Ze zijn grijs met een zwarte zool. De werkschoenen worden geleverd in S1P- en SRC-normen en zijn ideaal voor droge omstandigheden.

Hoge Safety Jogger Bestlady Ademende Damesschoen

Vrouwen met kleine voeten opgelet! Safety Jogger heeft speciaal voor jou veiligheidsschoenen gemaakt. De Safety Jogger Bestlady is verkrijgbaar in de maten 35 t/m 42 en, zoals de naam al doet vermoeden, is de look van de schoen ook speciaal gemaakt voor vrouwen. De hoge werkschoenen zijn zwart, maar hebben nog wat kleine roze details.

Dames werkschoenen Redbrick Linda S3 SRC

De sportieve Redbrick Linda S3 dames veiligheidsschoenen zijn gemaakt van microfiber en ontworpen als werkschoenen. Dit bovenmateriaal is niet alleen vuil- en waterafstotend, maar ook ademend. Dit komt ook tot uiting in de voering van Poromax mesh. Deze voering heeft een antibacteriële werking en voert zweet af.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*