Top 5 sportieve lage dames werkschoenen

Sportieve lage dames werkschoenen

De laatste jaren is er een toenemende vraag naar sportieve werkschoenen voor vrouwen. Dit komt omdat steeds meer vrouwen werkzaam zijn in beroepen waarbij ze veel moeten lopen of staan, zoals in de zorg, de bouw of in een magazijn. Een goede werkschoen is onmisbaar voor de gezondheid en veiligheid van de voeten.

Wat is er anders aan een dames werkschoen?

Een sportieve werkschoen voor dames is vaak lager dan een traditionele werkschoen, waardoor deze beter aansluit bij de anatomie van de voet van een vrouw. Dit maakt de schoen comfortabeler en geeft minder druk op de enkels. Bovendien zijn deze schoenen vaak voorzien van een flexibele zool, waardoor de voeten beter kunnen bewegen tijdens het lopen of staan.

Een sportieve werkschoen voor dames is vaak gemaakt van ademend en lichtgewicht materiaal, zoals mesh of suède. Dit maakt de schoen ademend en licht van gewicht, waardoor de voeten minder snel vermoeid raken. Bovendien zijn deze schoenen vaak voorzien van een stevige hiel, waardoor de voeten extra ondersteuning krijgen tijdens het lopen of staan.

1 Safety Jogger Rihanna

Moe van omvangrijke, saaie werkschoenen? Je gelooft het niet, maar deze leuke sneakers zijn eigenlijk S3 veiligheidsschoenen. Laag uitgesneden werkschoenen zijn handig als je veel op je knieën werkt, zodat je enkels nog vrij kunnen bewegen. Sportieve veiligheidsschoenen die je gemakkelijk kunt dragen in je vrije tijd. Hij is voorzien van een stalen neus en Kevlar veiligheidszool.

2 Safety Jogger Isis extra licht model

Deze werkschoen is erg populair onder onze vrouwelijke klanten en dat is niet zo gek. Deze schoen ziet er natuurlijk fantastisch en voldoet ook nog eens aan de S3-veiligheidsnormen. Door het kleurgebruik van zwart in combinatie met wat roze details valt de schoen niet op, maar geeft toch subtiel aan dat het om een echte damesschoen gaat.

3 Dames Werkschoenen SafetyJogger Organic

SafetyJogger Organic werkschoenen hebben een lage kraag en zijn speciaal ontworpen voor dames. Ze zijn grijs en hebben een zwarte zool. Werkschoenen zijn verkrijgbaar in S1P- en SRC-normen en zijn perfect ontworpen voor droge omstandigheden. Ze zijn water- en stofdicht, dus het zou onverstandig zijn om deze schoenen te gebruiken in natte werkomstandigheden.

4 Safety Jogger Beyonce S3 Vrouwen werkschoenen

Lage werkschoenen zijn erg handig als je veel met je knieën werkt, zodat je enkels vrij kunnen bewegen. Sportieve veiligheidsschoenen die makkelijk te dragen zijn in je vrije tijd zijn onder andere een stalen veiligheidsneus en Kevlar Voorzien van een veiligheidszool. De lage werkschoenen met veters hebben een witte rubberen loopzool die geen strepen achterlaat en voldoet aan de SRC antislip normen.

5 Comfortabele Olivia 2work4 dameswerkschoen

Mooi, veilig, licht en comfortabel. Dit zijn de sleutelwoorden voor de 2work 4 Olivia. De ontwerpen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van vrouwen en vertrouwen op hoogwaardige materialen en eigentijdse kleuren. Met een stalen neus en een Kevlar veiligheidszool ter bescherming van uw voeten is deze dames veiligheidsschoen geclassificeerd als veiligheidsklasse S3.