Wat zijn de voordelen van softshell werkjassen? Top 3

Softshell werkjassen zijn een populaire keuze onder werknemers in veel verschillende industrieën. Deze jassen bieden een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele werkjassen, waaronder comfort, bescherming en duurzaamheid.

Een van de grootste voordelen van softshell werkjassen is hun comfort. Deze jassen zijn gemaakt van ademende, stretchy materialen die zorgen voor een goede pasvorm en vrijheid van beweging. Dit betekent dat werknemers zich niet beperkt voelen in hun bewegingen, wat belangrijk is voor werkzaamheden waarbij fysieke activiteit vereist is. Bovendien zijn deze jassen vaak voorzien van zachte voeringen, die ervoor zorgen dat de jas warm aanvoelt, maar niet te warm wordt. Daarnaast bieden softshell werkjassen ook een goede bescherming tegen weersomstandigheden. Deze jassen zijn vaak:

  • waterafstotend
  • waterdicht
  • winddicht

Dit is belangrijk voor werknemers die buiten werken, zoals bouwvakkers of bouwvakkers. Deze bescherming helpt om werknemers droog te houden tijdens regenachtige dagen, wat ervoor zorgt dat zij comfortabeler werken en minder snel ziek worden.

1 Softshell Werkjas Workman Winddicht

Deze Softshell werkjas van Workman is winddicht, waterafstotend en erg ademend. Dit komt allemaal doordat de jas is gemaakt van 100% polyester met PU laminaat. Bij het dragen van de jas heeft u altijd een fijn klimaat binnen uw jas. Deze jassen zijn tot 40 graden uitwasbaar en geschikt voor de droger.

Verder heeft deze Softshell jas van Workman reflectie strepen op de borst en rug, 3 steekzakken met rits en een borstzak die afsluitbaar is.

2 Softshelljas GEOX Diadora Carbon asfalt

Het Diadora Tech Carbon Asphalt Softshell jack is inherent uniek. Dit komt door de toegepaste GEOX technologie. Hierdoor blijft de jas zeer goed ademend, waterafstotend en winddicht. Dit komt door het ademhalingssysteem van GEOX. Warmte wordt via de rug en schouders naar buiten afgevoerd. De jas heeft een waterdicht membraan om vocht buiten te houden.

3 Winddichte en Waterafstotende Softshell jack

Het softshell werkjack van Snickers is voor dagelijks gebruik perfect en je bent voorbereid voor verschillende Weers/werkomstandigheden. Het jack is winddicht en waterafstotend. De kraag is verstevigd met Cordura stof. De jas is ook meer duurzaam dan de gemiddelde werkjas. De onderzoom is apart verstelbaar en de stof bij de rug verlengt. De rits is een 2-way rits dat betekend dat hij zowel vanaf onder als boven open te ritsen is. Dat geeft veel comfort op de werkvloer. Daarnaast krijg je extra functionaliteit door een ID-kaarthouder binnen in een borstzak met rits.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*