Top 3 extra brede werkschoenen voor heren

extra brede werkschoenen voor heren

Een goed paar werkschoenen moet groot en breed genoeg zijn. De tenen moeten aan de voorkant van de werkschoen voldoende ruimte hebben om te kunnen bewegen tijdens het lopen. Als u dit niet doet, neemt het risico op blaarvorming en letsel toe. 

Brede voeten kunnen het moeilijk maken om de juiste werkschoenen te vinden. Gelukkig zijn er (extra) brede werkschoenen verkrijgbaar in alle veiligheidsnormen. Bij deze werkschoenen kun je zelf de wijdte maat kiezen. Het is niet alleen handig voor mensen met bredere voeten, maar ook voor mensen met een hoge wreef.

Hoe werken brede en extra brede werkschoenen?

Het is eigenlijk best makkelijk hoe de werkschoenen worden ingedeeld. Het gaat als volgt:

  • Brede werkschoenen (XD): Ze zijn altijd 1 maat breder, dus als de lengte maat 40 is, hebben de werkschoenen een breedte van 41.
  • Extra brede werkschoenen (XXD): Ze zijn altijd 2 maten wijder, dus stel de lengtemaat in op 40, dan hebben de geklede schoenen een breedtemaat 42.

Ademende Antislip Emma Roy XD Extra grote maat

Emma Roy is een S2 werkschoen met een stalen neus en een niet beveiligde PU/PU zool. Hierdoor is de zool comfortabel en flexibel, maar niet lekbestendig. De PU/PU-loopzool voldoet aan de SRC-antislipnormen, is antistatisch, olie- en brandstofbestendig en schokabsorberend om energie terug te geven en je langer in de schoenen te houden.

Emma Alaska XD Extra Groot en Breed S3

De Emma Alaska XD is een brede werkschoen die verkrijgbaar is in de maten 39 t/m 49. Dankzij de brede wijdte is de schoen geschikt voor mensen met zeer brede voeten die optimale veiligheid voor hun voeten zoeken. Deze laag uitgesneden veiligheidsschoen heeft een stalen neus en een stalen tussenzool.

Hielverstevigde Werkschoenen Sixton Belluno extra breed

Sixton Belluno veiligheidsschoenen zijn gemaakt van volnerfleer, waarop een laag water- en vuilafstotende coating is aangebracht. De binnenvoering is volledig ademend dankzij Airplus 3D. Dit heeft als voordeel dat je voeten langer fris blijven. De Blowfit 2.0 zool heeft zowel een dempend effect als een vochtregulerend effect.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*