Waarom kiezen voor nette heren werkschoenen?

nette heren werkschoenen

Er zijn ook enkele managers die op kantoor werken, maar die ook regelmatig naar de werkvloer moeten. Op het werkoppervlak moeten veiligheidsschoenen worden gedragen. De ideale oplossing zijn werkschoenen die onder een pak, broek of uniform gedragen kunnen worden. werkschoencentrum.nl heeft een prachtige collectie zakelijke werkschoenen die net zo goed zijn als de uniformschoenen van de grote merken zonder veiligheidsneus. Vooral Emma’s Frontiers, zijn ongelooflijk mooie werkschoenen die je helpen er geweldig uit te zien en je voeten te beschermen.

Kort de voordelen van uniform werkschoenen:

  • Goede steun. 
  • Met goede uniformschoenen zet jouw personeel zeker een stap extra.
  • Het grote voordeel van het dragen van uniforme schoenen is dat medewerkers niet van schoenen hoeven te wisselen en altijd beschermd zijn bij het bezoeken van productie- of magazijnlocaties en dat bespaard tijd. 

Uniform werkschoenen perfect voor in de horeca

Nette werkschoenen voor de horeca zijn ook verkrijgbaar. Zoals de werkschoenen van een representatieve bewaker of manager. Er zijn enkele banen waarvoor representatieve kleding vereist is. Het kan ook zijn dat u een uniform moet dragen. Moderne werkschoenen worden steeds comfortabeler. Dit wordt mede bereikt door nieuwe technologie die de schoen lichter en flexibeler maakt. Werkschoenen voor de horeca moeten aan een aantal eisen voldoen, zoals antislip, eventueel waterdicht en mooi.

2 goede nette werkschoenen

  • Emma Bologna Nette heren werkschoenenDraag je een pak naar je werk en moet je er werkschoenen onder dragen en wil je dit matchen met andere outfits? De mooi afgewerkte Emma Bologna heeft een stalen neus en een Kevlar tussenzool. Kevlar is zo sterk als staal, maar veel lichter. Dit betekent dat Emma Bologna is ingedeeld in veiligheidsklasse S3.
  • Safety Jogger Manager S3 nette uniform WerkschoenenNette werkschoenen zijn volledig metaalvrij en waterafstotend. Daarnaast is de PU/PU-loopzool antistatisch, schokabsorberend, oliebestendig, brandstofbestendig en antislip. De Cambrelle voering voorkomt onaangename geurtjes en heeft een hoge vochtopname en ademend vermogen. De anatomisch gevormde EVA-binnenzool is gedempt en uitneembaar.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*