Top 6 voordelige S3 werkschoenen voor dames

voordelige S3 werkschoenen voor Dames

Om de goede kwaliteit van werkschoenen te behouden is het belangrijk dat de werkschoenen op tijd vervangen worden. Zo houd je de kwaliteit hoog en heb je minder last van de oplopende slijtage. Maar het komt niet altijd goed uit om de duurste werkschoenen te kopen. Werkschoenen hoeven gelukkig helemaal niet duur te zijn om toch van goede kwaliteit te zijn. Ook voor dames.

1. Werkschoen S3 Hoog Model €19,75

De hoge werkschoen Basis is een veiligheidsschoen met een S3 normering. Hierdoor beschikt de veiligheidsschoen over een stalen neus en stalen tussenzool. Wij kunnen deze werkschoenen zo goedkoop leveren, omdat deze van ons eigen merk (PAX) zijn. Met zijn Cambrelle voering heb je in de zomer heerlijk koele voeten, maar in de winter lekkere warme voeten. Daarnaast heeft de voering een hoge vochtabsorptie en  doorvoer, wat schimmelvorming en geurtjes voorkomt.

De bovenzijde, gemaakt van ademend nerfleder, is waterbestendig. De loopzool is van PU en dit is antistatisch, antislip, olie- en brandstofresistent en schokdempend. Ook de zwarte overneus is gemaakt van PU. Deze overneus beschermt uw schoenen bij knielend en hurkend werk. Dit is een van onze best verkochte modellen veiligheidsschoenen. Deze week in de aanbieding.

2. Gevavi GS02 €31,28

Deze Gevavi werkschoen valt onder de lowbudget werkschoenen en heeft een S3 normering. De schoen is geschikt voor minder zware arbeid en minder intensief gebruik. De GS02 is verder allround inzetbaar en wordt door bijvoorbeeld uitzendbureaus, in de horeca en in de catering veel gebruikt. De hoge bovenzijde is gemaakt van zwart nerfleder en is voorzien van een zwarte PU overneus. Dit maakt de schoen ook geschikt voor werk waarbij veel geknield wordt.

De low budget schoen is voorzien van een stalen neus en tussenzool die uw voeten de juiste bescherming bieden. De cambrelle voering zorgt voor een hoog draagcomfort en kent een hoge vochtdoorvoer en –absorptie. De Gevavi Safety 02 is een schoen die leverbaar is in de maten 36 tot en met 47, dus zowel voor dames als voor heren geschikt.

3. Safety Jogger Bestlady €32,72


Speciaal voor de dames met kleine voeten heeft Safety Jogger een veiligheidsschoen gemaakt. De Safety Jogger Best Lady zijn verkrijgbaar in maat 35 tot maat 42 en speciaal gemaakt voor dames. De hoge werkschoenen zijn zwart, maar hebben ook wat kleine roze details. De veiligheidsschoenen zijn gemaakt van volnerf leder en hierdoor ademend en waterafstotend. De werkschoenen met veters hebben aan de achterkant een handige aantreklus. Hierdoor gaan de schoenen makkelijker aan en uit. Met de stalen veiligheidsneus- en zool voldoet de werkschoen aan de s3-normering en door de dubbele PU laag als loopzool is de schoen anti statisch, dempend en anti slip.

Dat een goedkope werkschoen van mindere hoge kwaliteit zou zijn, spreekt de Safety Jogger Best Lady tegen. Aan de binnenkant zit namelijk nog een speciaal gevormde binnenzool die uitneembaar is en de binnenvoering is gemaakt van Mesh met een 3D honingraatstructuur, wat zorgt voor een ademende werking. Je zult dus niet snel last krijgen van zweetvoeten. De stevige, maar lichte werkschoenen, zijn geschikt voor werk in de industrie, horeca en transport.

4. Veiligheidsschoen S3 €20,-

Omdat de Pax laag een werkschoen van ons eigen merk is kunnen wij deze zeer goedkoop leveren. De prijs doet niks af van de veiligheidsnormen, want dit is een S3 genormeerde werkschoen. Dit wil zeggen dat de veiligheidsschoen een stalen neus heeft en een stalen veiligheidszool. Ook is de schoen waterbestendig. De voering is van Cambrelle. Dit houdt uw voeten in de winter warm en in de zomer heerlijk koel en daarnaast kent dit materiaal voor een uitstekende vochtabsorptie en –doorvoer, wat schimmelvorming en geurtjes tegen gaat. De bovenzijde is gemaakt van zwart nerfleder.

De PU loopzool is antislip, antistatisch en schok dempend. Daarbij beschikt deze lage werkschoen over een overneus. Dit maakt de schoen heel erg geschikt voor werk waarbij veel wordt geknield en gehurkt. Deze werkschoen is uniseks en is dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

5. Safety Jogger Bestgirl €32,72

De Safety Jogger Bestgirl is een topper in de damescollectie met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Deze veiligheidsschoen is gemaakt van zwart nerfleder en heeft subtiele roze details wat aangeeft dat dit toch echt om een damesschoen gaat. De lage werkschoen voldoet aan alle S3-veiligheidseisen en heeft een stalen veiligheidsneus en stalen tussenzool. De veiligheidsneus zorgt ervoor dat de tenen worden beschermd als jij je stoot of iets zwaars of scherps op de voeten laat vallen.

De veiligheidszool is een tussenzool met anti-perforatiefunctie. Hiermee kan er niets scherps de zool doorkomen. De dames werkschoen is verkrijgbaar in maat 36 tot 42 en alleen geschikt voor smalle voeten. De 3D Meshvoering is zeer ademend en zorgt ervoor dat je minder snel last krijgt van zweetvoeten, verder is de schoen voorzien van een uitneembare voorgevormde binnenzool. De stevige en sportieve werkschoen heeft een dubbele PU loopzool en is hierdoor antistatische, anti-slip en heeft bovendien een goede demping. De Safety Jogger Bestgirl is verder olie-, brandstof- en waterresistent en daarmee zeer geschikt voor werk in de transport, het magazijn of de horeca.

6. Safety Jogger X0600 €35,10

De Safety Jogger X0600 voldoet aan alle s3-veiligheidseisen. De neus, die de tenen beschermd tegen harde, zware of scherpe voorwerpen, is gemaakt van staal. Daarbij is de tussenzool ook van staal gemaakt. Deze zorgt ervoor dat ook de onderkant van de voet beschermd wordt tegen scherpe voorwerpen. De zwart leren buitenkant is waterafstotend,  dit maakt deze werkschoen perfect voor werk in de horeca of zorg. De binnenkant is gemaakt van Cambrelle en dit materiaal heeft een antibacteriële en ademende werking.

Het prettige aan instappers is dat deze geen veters hebben, maar een elastische band, waardoor ze gemakkelijker aan- en uit te trekken zijn . De loopzool van de Safety Jogger x0600 is gemaakt van PU rubber en die zorgt voor een goede demping en extra grip. Deze instappers staan bekend om de comfortabelheid, dit is mede dankzij de anatomisch gevormde binnenzool. Dit zorgt ervoor dat deze werkschoenen de hele dag gedragen kunnen worden, zonder groot risico op vermoeide of zere voeten.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*