Top 5 lichte dames werkschoenen met S3 normering

lichte dames werkschoenen met S3 normering

Er zijn steeds meer fabrikanten en merken die met hun tijd mee zijn gegaan en een antwoord bieden op de groeiende vraag naar veiligheidsschoenen voor dames. Toch kan het soms lastig zijn om dan de juiste werkschoen te vinden. Daarom makne wij een top 5 van de beste licht, S3 werkschoenen voor dames.

1, Safety Jogger Ceres

De Safety Jogger Ceres is een mooie en hippe veiligheidsschoenen met een hoge comfort. De zwarte werkschoenen met roze accenten zijn speciaal gemaakt voor dames. Deze lage veiligheidsschoenen voldoen aan de s3-normering. De werkschoen heeft een composiet veiligheidsneus en een kevalr tussenzool. Dit is een lichtgewicht werkschoen, doordat er gebruik is gemaakt van lichtere materialen in de plaats van staal. De werkschoen beschikt over een rubberen, anti-statische en anti-slip loopzool. De dames werkschoen is aan de buitenkant gemaakt van volnerf leder wat ervoor zorgt dat de schoen olie-, brandstof- en waterbestendig is. Aan de binnenkant zit een comfortabele voering met een goed gevormde binnenzool. De Safety Jogger Ceres is echter niet geschikt voor dames met brede voeten en wordt voornamelijk gebruikt in de horeca, transport, magazijn en bouw.

2, Safety Jogger X1110 

De Safety Jogger X1110 is een lage, lichtgewicht en metaalvrije werkschoen. De bovenzijde is gemaakt van zwart, waterafstotend leder. Deze schoen valt onder de S3 veiligheidsklasse en is uitgevoerd met een antiperforatie veiligheidszool en een composiet veiligheidsneus. Daarbij is deze metaalvrije veiligheidsschoen voorzien van een ademende Cambrelle voering. Cambrelle kent een hoge vochtabsorptie en -doorvoer, wat zorgt voor een aangenaam draagklimaat. De PU/PU loopzool van deze werkschoen is antislip, antistatisch, olie- en brandstofresistent en schok absorberend. Deze stevige, lichtgewicht werkschoen is ideaal voor zware werkzaamheden. De schoen heeft een normale breedte, wat inhoudt dat deze voor de gemiddelde dames voeten soms iets aan de brede kant is. Daar kun je dus rekening mee houden bij het uitkiezen van de schoenmaat. 

3, Olivia 2work4 Dameswerkschoen

De 2 work 4 Olivia is een mooie, veilige, lichtgewicht en comfortable werkschoen. Het design is speciaal aangepast aan de behoeften van dames en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en eigentijds kleurgebruik. De stalen neus en kevlar veiligheidszool die uw voeten beschermen zorgen ervoor dat deze hoge veiligheidsschoenen voor dames onder de S3 veiligheidsklasse vallen. Dit betekent dat de schoenen ook antistatisch, antislip, schokabsorberend en olie- en brandstofresistent zijn. De cambrelle voering zorgt voor koele voeten in de zomer en warme voeten in de winter. Daarbij is de werkschoen ook waterastotend. Heeft u aangemeten inlegzolen of loopt u graag op bijvoorbeeld gelzooltjes? Dan is dit bij deze werkschoen geen probleem, de binnenzool is namelijk uitneembaar en dus verwisselbaar. Alles bij elkaar is deze dames veiligheidsschoen een aanrader voor de dames die veel stappen in de werkschoenen maken.

4, Safety Jogger Isis

De Safety Joggers Isis werkschoen is erg populair onder de dames en dat is niet zo gek. Deze schoen heeft een mooi, sportief uiterlijk en voldoet ook aan de S3-veiligheidsnormen. Door het kleurgebruik van zwart in combinatie met roze details valt de schoen niet op, maar heeft deze wel een net uiterlijk. Deze schoen is echt bedoelt voor de smalle voet. De veiligheidsschoen is verkrijgbaar in de maten 36 tot 42. Deze werksschoen heeft een veiligheidsneus- en zool, die gemaakt zijn van de lichte materialen composiet en kevlar. Het is prettig als een schoen gemaakt is van lichte materialen, omdat dit prettiger aanvoelt om de voeten en je zo minder snel vermoeide of zelfs pijnlijke voeten krijgt. De metaalvrije werkschoen is gemaakt van volnerf leder wat waterafstotend is en aan de binnenkant zit een Mesh-voering en een uitneembare zool. De rubberen loopzool heeft de SRC normering en is hierdoor anti-slip. De dames werkschoen is onder meer geschikt voor werk in de horeca, transport of in het magazijn.

5, Sixton Rock Sportief

De Sixton Rock Sportief voldoet aan de S3-normen. De schoen is dus voorzien van een veiligheidsneus en veiligheidszool. Bij de Sixton Rock is gebruik gemaakt van lichte materialen zoals composiet en Kevlar. Dit zorgt ervoor dat de schoen niet veel weegt. Deze hoog model veiligheidsschoen is anti-statisch, waterafstotend, brandstof- en olieresistent, ademend en zorgt voor extra grip en demping. Deze schoen, die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is, wordt met name gebruikt in de bouw, magazijnen en de transport. De werkschoen is van binnen voorzien van een Cambrelle voering. Deze zorgt ervoor dat je minder snel last krijgt van zweetvoeten. In de hiel van de zool zit een kunststof hielkap die extra bescherming biedt rondom de enkels. De schoenen zijn niet geschikt voor mensen met brede voeten, want de schoenen vallen smal.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*