Goede dames werkschoenen voor in de horeca

Goede dames werkschoenen in de horeca

In de horeca ben je continu in beweging. Of je in de keuken of in de bediening werkt, je dagen zijn vaak lang en je bent constant in beweging. Dit voelen je voeten ook. Daarom is het erg belangrijk om ook in de horeca met een goed paar werkschoenen rond te lopen.

Wat voor werkschoen past het beste bij het werk in de horeca?

Er zijn verschillende factoren die bepalen wat uiteindelijk de beste werkschoenen zijn om te dragen in de horeca. Zo maken medewerkers in de bediening meer kilometers, doordat zij constant aan het rondlopen zijn. Hierbij is het belangrijk dat de werkschoenen een goede comfort geven en genoeg ondersteuning bieden. Ook is het goed om na te denken over wat voor obstakels er kunnen ontstaan tijdens het werk. Als er bijvoorbeeld gebroken glas op de werkvloer ligt, is het prettig werkschoenen met een verstevigde tussenzool te dragen. Zo kan het glas niet door de zool komen en blijven de voeten beschermd.

Wanneer een medewerker juist meer in de keuken staat is het handig om werkschoenen te dragen met een stevige antislipzool. Zo is er een betere grip op de gladde keukenvloer. Ook werkschoenen met rubberen zolen geven een goede grip met een antislipwerking. Ook is het erg handig om in de keuken werkschoenen met stalen neuzen te dragen. Deze beschermen de voeten tegen vallende voorwerpen.

Aanrader, lichtgewichte werkschoenen

Daarnaast is het voor dames ook altijd erg prettig om werkschoenen met lichtgewicht te dragen. Deze vallen minder zwaar om de voeten en dat maakt het gemakkelijker om hier de hele dag op rond te lopen.

Vier goede werkschoenen voor in de horeca

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*