Wat zijn goede dames werkschoenen voor in de transport?

goede dames werkschoenen voor in de transport

Voor de meeste chauffeuses is een paar werkschoenen die voldoen aan de eisen van veiligheidsklasse S2 voldoende. Deze werkschoenen hebben een stalen, composiet of aluminium neus die is getest tot 200 joule impact. Schokabsorptie bij de hiel is ook minimaal 200 Joule. De werkschoenen hebben een gesloten hiel met antistatische eigenschappen. Tot slot maakt een waterdicht bovenwerk tot 60 minuten de werklaarzen geschikt voor zowel droge als natte werkomstandigheden. Zo blijven je sokken tenminste droog. 

Wat zijn de gevaarlijke punten van de transportbranche? 

  • U kunt ernstig gewond raken, vooral bij het laden en lossen. Zo kan de RVS laadklep erg glad zijn in de regen. Om uitglijden te voorkomen kun je kiezen voor anti slip werkschoenen.
  • U wilt ook dat uw werkschoenen uw voeten beschermen wanneer u de remmen van de vrachtwagen loslaat. Een stalen neus zorgt voor extra bescherming. Maar je wilt ook dat het materiaal van de rest van de schoen sterk genoeg is om te slaan. Hierdoor gaan de schoenen langer mee.
  • Als u gevaarlijke stoffen vervoert, wilt u natuurlijk dat uw voeten goed beschermd zijn bij lekkage. Zorg ervoor dat de werkschoen vloeistofdicht is.

5 Goede dames werkschoenen voor in de transportbranche 

  1. Safety Jogger Beyonce S3 Vrouwen werkschoenenMoe van saaie en lompe werkschoenen? Je zult het niet geloven, maar deze geweldige sneakers is een S3-veiligheidsklasse veiligheidsschoenen. Laag uitgesneden werkschoenen zijn handig als je veel op je knieën werkt, zodat je enkels nog vrij kunnen bewegen. Sportschoenen die je gemakkelijk op je gemak aantrekt hebben een stalen neus en Kevlar veiligheidszool.
  2. Safety Jogger Rihanna: De lage werkschoen is erg handig als u veel op u knieën werkt zodat uw enkel toch nog vrij kunnen bewegen. De sportieve veiligheidsschoen die u gemakkelijk in uw vrije tijd kunt dragen is voorzien van een veiligheidsneus van staal en een veiligheidszool van kevlar.
  3. Dames Werkschoenen Safetyjogger OrganicDe werkschoenen hebben zijn laag en ze zijn speciaal ontworpen voor vrouwen. Ze zijn grijs en hebben een zwarte zool. Werkschoenen worden geleverd in S1P- en SRC-normen en zijn perfect ontworpen voor droge omstandigheden. Ze zijn niet bestand tegen vuil en water, dus het is niet handig om deze schoenen in natte werkomstandigheden te gebruiken. De schoenen bieden echter een uitstekende grip.
  4. Grisport Cross Safety ArielWerkschoenen zijn gestandaardiseerd S3, SRC en ESD. De S3 normering betekent dat het een waterbestendige werkschoen met een veilige teen en zool. Veiligheidsschoenen worden het meest gebruikt en besteld, omdat ze voor veel werkomstandigheden geschikt zijn.
  5. Sportieve Dames werkschoenen Sixton Cuban laag blauw S3De Sixton Cuban Women’s Safety Shoe is een laag uitgesneden veiligheidsschoen met een sportieve uitstraling. Ze zijn stofbestendig tot de S3-standaard en zijn volledig gemaakt van microfiber suède en aan de bovenkant. De lekbestendige zool van het merk Kevlar beschermt de voet tegen gevaren van buitenaf, de neus is gemaakt van Alu-SXT 2.0 aluminium en de letter ZERO(k).
transport

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*