Wat zijn de voordelen van thermische werkschoenen?

thermische werkschoenen

De koude winterdagen zijn aangebroken. Winter werkschoenen en winter werkkleding kopen is geen overbodige luxe. Werken in de kou en sneeuw kan bijzonder oncomfortabel zijn, vooral als u niet goed gekleed bent. Een goede winter werkschoen zorgt ervoor dat je voeten niet koud worden en je tenen niet pijnlijk worden. Dit geldt ook voor winterse werkkleding. Isolerende werkkleding helpt voorkomen dat de lichaamstemperatuur aanzienlijk daalt bij het werken in koude of sneeuwomstandigheden. Op zoek naar het perfecte product voor de winter? 

4 voordelen van thermische werkschoenen

  1. De werkschoenen zijn extra warm voor in de winter.
  2. de meeste werkschoenen zijn ook hittebestendig.
  3. De werkschoenen meestal zijn waterdicht of waterafstotend. 
  4. Ze hebben vaak een goed vochtafvoer systeem.

4 goede thermische werkschoenen

  • Emma Alaska S3 Hydro-tec werkschoenen: De Emma Alaska heeft een zwarte Hydro-tec voering en een PU/PU zool voorzien van Gripforce Easy Twist. Zowel de coating als de technologie die in de buitenzool wordt gebruikt zijn goede technologieën van Emma. De thermische werkschoenen hebben een hoge vochtopname en doorlaatbaarheid.
  • Emma Himalaya waterbestendig werkschoenen: Dankzij de stalen neusbescherming en stalen tussenzool behoort de Emma Brian tot de veiligheidscategorie S3. Dit betekent ook dat de PU/PU-loopzool antistatisch, antislip, schokabsorberend en olie- en brandstofbestendig is. De thermische werkschoen is ook extra warm.  
  • Hoge stevige Elten Renzo mid werkschoenen: Deze halfhoge veiligheidsschoenen voldoen aan de S3-veiligheidsnormen. Dat betekent dat deze schoenen zijn voorzien  van  stalen neuzen en Kevlar-zolen. De werkschoenen zijn tevens voorzien van spuitgegoten PU-kruipneus om de schoen kwaliteit te behouden tijdens squat werk. Het bijzondere aan veiligheidsschoenen  is dat de voering is gemaakt van cordura. Dit type stof staat  bekend als zeer sterk  en  bestand tegen scheuren en schuren.  
  • Hoge waterafstotende Sixton Adamello veiligheidsschoenen: Deze zwarte leren werkschoenen zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal dat de belasting van je voeten vermindert en vermoeidheid vermindert. Zo heeft deze S3 werkschoen een stevige neus van composietmateriaal en een stevige zool van Kevlar. Deze materialen zijn  zo sterk als staal, maar  gelukkig veel lichter.  
schoenafdruk

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*