Top 5 goedkope werkschoenen voor heren

goedkope werkschoenen voor heren

Op de werkvloer is het erg belangrijk dat u kwalitatieve en comfortabele werkschoenen draagt. Daarom is het ook belangrijk dat de werkschoenen op tijd vervangen worden. Zo houd u de kwaliteit hoog en heeft u minder last van de oplopende slijtage. Maar het komt niet altijd goed uit om de duurste werkschoenen te kopen. Werkschoenen hoeven gelukkig helemaal niet duur te zijn om toch van goede kwaliteit te zijn.

Dit zijn onze top 5 werkschoenen, van goede kwaliteit voor een lage prijs:

1.    Werkschoen S3 Hoog Model, 19,75 

De hoge werkschoen Basis is een veiligheidsschoen met een S3 normering. Dit betekent dat deze veiligheidsschoen over een stalen neus en stalen tussenzool beschikt. Wij kunnen deze werkschoenen goedkoop leveren, omdat deze van ons eigen merk (PAX) zijn. Met zijn Cambrelle voering heeft u in de zomer koele voeten, maar in de winter lekkere warme voeten. Daarnaast heeft de voering een hoge vochtabsorptie.

De Basis hoog is geschikt voor dames en heren. Deze werkschoen wordt veel gebruikt door uitzendkrachten, seizoenswerkers en scholen. Dit is een van onze best verkochte modellen veiligheidsschoenen.

2.     Veiligheidsschoen S3 Laag, €20,00     

De Pax laag is een werkschoen met een zeer voordelige prijs. Omdat dit een werkschoen van ons eigen merk is kunnen wij deze goedkoop leveren. De prijs doet niks af van de veiligheidsnormen. Dit is een S3 genormeerde werkschoen. Dit wil zeggen dat de veiligheidsschoen een stalen neus heeft en een stalen veiligheidszool. Ook is de schoen waterbestendig. De voering is van Cambrelle. Dit houdt uw voeten in de winter warm en in de zomer heerlijk koel. Daarnaast zorgt dit materiaal voor een uitstekende vochtabsorptie en –doorvoer, wat schimmelvorming en geurtjes tegen gaat.

De PU loopzool is antislip, antistatisch en schokdempend. Daarbij beschikt deze lage werkschoen over een overneus. Dit maakt de schoen heel erg geschikt voor werk waarbij veel wordt geknield en gehurkt. Deze werkschoen kan niet tegen schoonmaakmiddelen en is niet geschikt voor zware arbeid. Deze werkschoenen zijn uniseks en dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

3.      Stevige Safety Jogger Bestrun, €25,93  

Een laag model werkschoen zoals de Safety Jogger Best Run is ideaal voor mensen die geknield of gehurkt werk uitvoeren. In deze werkschoenen kunnen de enkels namelijk vrijuit bewegen. De PU overneus is ook ideaal voor gehurkt werk en zorgt ervoor dat uw werkschoenen minder snel gaan slijten. De veiligheidsschoenen die aan de S3-veiligheidsclassificatie voldoen hebben een stalen veiligheidsneus en een stalen tussenzool. U zal uw tenen en voeten dus niet bezeren, omdat deze beschermd worden tegen zware en scherpe voorwerpen.

Deze werkschoenen zijn aan de binnenkant voorzien van de vocht absorberende en ademende voering Cambrelle. De voordelen aan Cambrelle zijn dat ze nare luchtjes en schimmelvorming tegen gaen. Ook houd Cambrelle uw voeten in de zomer koel, terwijl uw voeten in de winter juist warm gehouden worden. Deze werkschoenen zijn onder meer geschikt voor in de transport, een magazijn, de horeca of de voedselindustrie. De loopzool van de werkschoen is gemaakt van PU en is schokdempend, olie- en brandstofresistent, antislip en antistatisch.

4.      Safety Jogger Bestboy, €25,93                

De Safety Jogger BestBoy werkschoenen zijn van binnen gevoerd met Cambrelle. Cambrelle heeft de eigenschap om vocht goed door te voeren en te absorberen. U zult dus niet snel zweetvoeten krijgen in deze werkschoenen. Deze werkschoenen voldoen aan de S3-normering, wat inhoudt dat de schoen waterbestendig is en een stalen veiligheidsneus en -zool heeft. Wat handig is aan deze veiligheidsschoen is de PU overneus. Deze zorgt er namelijk voor dat uw schoen niet snel slijt als u vaak geknield werk moet doen. De loopzool van de werkschoen is gemaakt van PU rubber en is olie- en brandstofbestendig, schokdempend, antistatisch en antislip. Deze werkschoen is hiermee zeer geschikt voor onder andere de bouw, de magazijn en transport.

5.      Safety Jogger Hercules S5 Werklaars, €26,84 

Deze S5-werklaars is helemaal gemaakt van rubber. Zo is de Safety Jogger Hercules voorzien van een stalen veiligheidsneus en een stalen tussenzool, dit zorgt ervoor dat uw tenen worden beschermd tegen stoten en vallende objecten. De laarzen zijn waterdicht en daarom erg geschikt voor mensen die werken in een natte ruimte.

De schoen bevat een anti-slip zool die er voor zorgt dat u niet kunt uitglijden op de werkvloer. Ook zorgt de rubberen zool ervoor dat stappen gedempt worden en dat u antistatisch bent. De groene werklaars wordt vooral gedragen door mensen die werken in de agrarische sector, maar ook door mensen die buiten werken in de industrie en bouw.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*