Hoe kies je de beste werkschoenen? Gebruik de gratis adviestool

de beste werkschoenen

Ben jij toe aan een nieuw paar werkschoenen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak gebruik van onze keuzehulp voor professioneel, snel en gratis advies. Met deze keuzeadvies tool vind jij de perfecte werkschoenen die passen bij jouw beroep.

keuzeadvies werkschoenen

Waarom zijn de juiste werkschoenen belangrijk?

Voor sommige beroepen is het dragen van werkschoenen verplicht in verband met veiligheid op de werkvloer. Maar niet alleen als het verplicht is doe je er goed aan om goede werkschoenen te dragen. Er zijn enorm veel verschillende veiligheidsschoenen, en voor iedere branche en functie zijn andere schoenen aan te raden.

Door het brede aanbod lopen veel mensen op de verkeerde schoenen rond. Toch is het dragen van de juiste werkschoen erg belangrijk. Het bevordert jouw veiligheid, het biedt comfort en het helpt je om jouw werk beter te doen.

Hoe werkt de keuzeadvies tool?

In de keuzeadvies tool doorloop je een aantal stappen. Selecteer allereerst de branche waarin je werkt. Je kunt kiezen uit alle branches, van horeca en zorg, tot bouw en beveiliging. Vervolgens komen de functies naar voren die vallen onder de desbetreffende branche.

De tweede stap is het aanvinken van jouw functie. Klik vervolgens op ‘toon modellen’ en alle geschikte werkschoenen komen naar voren. Nu kun je jouw selectie specificeren door op de gewenste eigenschappen te filteren, bijvoorbeeld merk, geslacht of model. Bij iedere werkschoen is er uitgebreide informatie, specificaties en veiligheidsnormen te vinden.

  1. Selecteer jouw branche
  2. Vink jouw functie aan
  3. Bekijk de modellen die geschikt zijn voor jouw beroep
  4. Filter op de gewenste eigenschappen

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*