De 5 beste werkschoenen in sneakervorm

werkschoenen in sneakervorm

Houd je van sneakers en wil je meer sportieve model werkschoenen dragen? Wij hebben een selectie top 5 werkschoenen voor je samengesteld in de vorm van sneakers. Elke sneaker van deze keuze ziet eruit als een gewone schoen, maar voldoet aan de strengste veiligheidseisen van werkschoenen.

  1. Puma 632240 Hoog

De Puma 632240 is een indrukwekkende werkschoen in hoge sneakerstijl. De kleurencombinatie van zwarte en gele strepen (volgend op de zool) zorgt voor een trendy en sportieve uitstraling. Veiligheidsschoenen met veters hebben een bovenwerk van zwart nubuckleer dat water en vuil afstoot en gemakkelijk schoon te maken is.  Dit heeft er vooral toe geleid dat deze metaalvrije werkschoen is voorzien van een veiligheidsneus van composietmateriaal en een tussenzool van Kevlar. Bij sportieve werkschoenen worden ook de tenen/kruipneus gedragen. Dit maakt de werkschoenen ideaal voor werkzaamheden waarbij veel in de knie- of gehurkte houding wordt gewerkt. De SRC-normconforme antislip TPU-loopzool is schokabsorberend, oliebestendig, oliebestendig, oplaadbestendig en hittebestendig, met een contacttemperatuur van 110 graden Celsius Dankzij de 5 oogjes en 2 rijen veterhaken zijn de veiligheidsschoenen bijzonder goed aangepast aan de voeten en enkels. De Puma 632240 is geschikt voor werk in onder andere de horeca, magazijn en transport.

  1. Halfhoge Puma 64072

Deze Puma werkschoenen zijn gemaakt van zwart leer. Puma rust deze duurzame halfhoge S3 werkschoenen uit met een kruipneus. Deze beschermen de neuzen van je werkschoenen als je knielt. Het soepele leer dat Puma in deze serie voor werkschoenen heeft gebruikt, staat garant voor comfort en duurzaamheid. Deze werkschoenen zijn verstevigd met cordura. Het robuuste profiel van de buitenzool zorgt voor een goede grip in natte en modderige omgevingen (SRC). De uitneembare binnenzool is antibacterieel en absorbeert zweet, maar zorgt ook voor meer comfort voor de drager. Deze PUMA werkschoenen zijn hittebestendig tot 300 graden (HRO) en bestand tegen vetten en oliën. Schoenen zijn ideaal voor de bouw, opslag, catering en transport.

  1. Redbrick smaragd

Met de Redbrick smaragd werksneakers krijg je stevige, trendy veiligheidsschoenen. Deze werkschoen is bruin en heeft een carbonite neus, een Kevlar tussenzool en een uitneembaar voetbed.  De veiligheidssneakers van Puma zijn sportief, trendy en veilig. Deze Puma werkschoen wordt zowel door mannen als vrouwen gedragen. Deze veiligheidssneakers hebben een carbon neus en een sterke Kevlar tussenzool en het leer is ook nog eens waterafstotend. De Redbrick is ideaal voor constructie, transport en metaal.

  1. Puma 63225 Rio Black

Deze lichtgewicht werkschoenen van Puma hebben een aluminium neus en een flexibele tussenzool. Door het ontwerp van deze werkschoenen is er niet veel indruk van het dragen van veiligheidsschoenen. Het Evercushion voetbed voelt licht en comfortabel aan tijdens het lopen. Deze Puma veiligheidsschoenen zijn uitgerust om op je tenen te kruipen. Deze kruipneus beschermt het leer van je tenen tegen slijtage, vooral als je vaak op je knieën werkt. De buitenzool (SRC) van deze werkschoenen zorgt voor optimale grip op alle ondergronden. De Puma 63225 Rio is geschikt voor bijvoorbeeld bouw, magazijn en transport. 

  1. Emma Ruffneck Clay

De geclassificeerde Emma RuffNeck Black Lage Werkschoenen zijn, zoals de naam al aangeeft, lage werkschoenen. Door de kleurstelling en het model lijkt deze veiligheidslaars op een sneaker. Desalniettemin heeft de schoen een composiet neus en een geweven anti-lek zool. Het bovenwerk is gemaakt van ademend geolied volnerf nubuckleer en denim. Het ademend vermogen wordt verbeterd door de Smartec Air Sanitized voering, die bijzonder ademend en hygiënisch is. De buitenzool is gemaakt van nitril/rubber en is hittebestendig tot contacthitte van 300°C. De buitenzool heeft ook een hielprofiel dat antislip is, schokken absorbeert en beschermt tegen statische elektriciteit. Emma Ruffneck veiligheidsschoenen zijn geschikt voor onder andere winkel, magazijn en transport.

Bekijk hier alle sneakers werkschoenen van Werkschoenen.com.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*