Close

werkschoenen.com aanbiedingen

(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies een categorie
  Filters
  Zoek
  Preferences

  Werkschoenen Heren Sneakers

  Werkschoenen moeten veilig zijn, comfortabel zitten en het liefst er ook nog een beetje mooi uitzien. Met sneaker veiligheidsschoenen zit u dan goed, als u deze werkschoenen draagt, zult u en uw omgeving niet merken dat u werkschoenen draagt. U heeft u de keuze uit hoge en lage modellen, de meeste sportieve werkschoenen vallen onder de categorie lichtgewicht.

  Sneaker werkschoenen voor mannen

  Zelfs onder de sneaker veiligheidsschoenen zit nog variatie. Zo hebben wij een aantal casual sneakers die bij vele werkoutfits staan, maar ook hebben wij echte sportieve sneaker werkschoenen zoals die van Puma. Draagt u in uw vrije tijd All Stars, dan zullen u onze Redbrick werkschoenen wel bevallen.

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  Bata Bickz 731 Safety Sneaker Hoog Model

  € 83,00 € 103,75

  Bata Bickz 733 Veiligheidssneakers Zwart

  € 83,00 € 103,75

  Bata Brickz 732 S3 composiet neus S3

  € 83,00 € 103,75

  Elten Emotion Normering S3 ESD Werkschoenen

  € 94,17 € 117,72

  Elten Shadow Low S3 ESD Werkschoenen

  € 90,77 € 113,46

  Elten Shadow Mid S3 ESD Werkschoenen

  € 95,65 € 119,56

  Emma Himalaya XD met overneus (extra breed)

  € 104,29 € 130,36

  Emma Leo laag model XD Extra breed

  € 86,06 € 107,58

  Emma Leo uniseks anti zweet werkschoenen

  € 86,06 € 107,58

  Emma Ringo XD Hoog model (extra breed/grote maat)

  € 85,39 € 106,74
  • S2, SRC normering
  • Stalen veiligheidsneus
  • Schokdempend, antislip en extra grip
  • Volnerf leer
  • PU/PU loopzool
  • Ademende voering
  • Maten 35 t/m 49
  • Hoog comfortabel model
  • Inclusief gratis werksokken

  Emma Ruffneck Clay

  € 111,15 € 138,94

  Emma Ruffneck Clyde

  € 117,45 € 146,81
  Faq

  Staaldraad is een type spandraad dat langs de zijkant van een rolgordijn loopt. Door de toevoeging van staaldraad blijft het rolgordijn strak en netjes op zijn plaats hangen, zonder dat het gaat klapperen bij bijv, tocht.

  Spandraad heeft veel voordelen. Onder meer: het rolgordijn blijft strak hangen tegen het raam, de opslossing voor ramen met kiepstand, rolgordijn gaan niet klapperen bij tocht/wind, de levensduur wordt hierdoor verlengd.

  Ja, bij dit rolgordijn op maat bepaal je zelf de bedieningsmethode. Optioneel is de luxe elektrische bediening (motor op batterij of aangesloten aan netstroom).

  Rolgordijnen op maat met staaldraad kunnen op diverse manieren worden gemonteerd: aan het plafond, op de wand/aan het kozijn, montage in en op de dag. Het monteren van staaldraad langs het rolgordijn is eenvoudig. Volg de stapsgewijze montagehandleiding voor duidelijke instructies.

  Ja, ook op draai-kiepramen kun je spandraad toevoegen aan het rolgordijn. Het rolgordijn blijft op deze manier netjes tegen het raam hangen wanneer je het raam op kiepstand zet.

  Bij U-profiel zijgeleiding wordt het rolgordijn door de aluminium profielen geleid, waardoor lichtstralen aan de zijkanten worden geminimaliseerd. Bij staaldraad zijgeleiding niet het geval, want hier loopt de zijgeleiding langs het rolgordijn met de functie om het op zijn plek te houden.

  Bij vrijwel alle rolgordijnen op maat kun je kiezen voor staaldraad zijgeleiding. Onder meer rolgordijnen met luxe cassette, elektrische rolgordijnen, rolgordijnen met montageprofiel. Het is alleen niet mogelijk bij een U-profiel of een smartfit rolgordijn.

  Werkschoenen Heren Sneakers

  Filter by Clear All
  Min: € 6,00 Max: € 158,00
  6 158