Close

werkschoenen.com aanbiedingen

(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies een categorie
  Filters
  Preferences
  Zoek

  Beveiligingsmedewerker

  Een van de belangrijke dingen waaraan een werkschoen van een beveiligingsmedewerker moet voldoen, is dat de schoen geheel metaalvrij is. Deze eis is vooral belangrijk voor beveiligingsmedewerker die door detectiepoortjes heen moeten, dan gaan ze in ieder geval niet iedere keer af. Een beveiliger moet vaak lange dagen op een plek staan en het is daarom fijn om een werkschoen aan te hebben die een comfortabele zool heeft. Als er iets aan de hand is moet een beveiligingsmedewerker zich makkelijk snel kunnen voortbewegen en ook daarom is een goede zool belangrijk. Een van de goede zolen zijn degene met een SRC normering, deze zijn namelijk slijtvast, antislip en hebben een schokdempende werking. Voor een beveiligingsmedewerker is het niet noodzakelijk om een veiligheidszool in uw werkschoen te hebben, zij werken namelijk niet op terrein waar scherpe voorwerpen op de grond kunnen liggen. Voor een beveiligingsmedewerker zouden de werkschoenen met een S1 of S2 normering voldoende zijn. 

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  Puma 632240 hoge werkschoenen

  €100,75 excl. BTW €120,90 excl. BTW

  Puma 64072 Sportief (Licht materiaal)

  €100,48 excl. BTW €120,85 excl. BTW

  Puma 642710 sportieve werkschoenen

  €94,15 excl. BTW €112,98 excl. BTW

  Safety Jogger Elite Werkschoen Bouw

  €64,97 excl. BTW €96,97 excl. BTW

  Safety Jogger Isis extra licht model

  €63,41 excl. BTW €76,09 excl. BTW

  Safety Jogger Manager S3 nette uniform Werkschoenen

  €48,77 excl. BTW €58,53 excl. BTW

  Sixton Adventure S3 Werkschoenen Waterdicht

  €157,11 excl. BTW €130,93 excl. BTW
  Faq

  Een rolgordijn op maat is ideaal, omdat het perfect past voor jouw raam. Je hebt geen kieren en je bepaalt zelf de afwerkingen waardoor het goed aansluit bij jouw interieur.

  Onze rolgordijnen worden op maat gemaakt, je kunt ze helemaal naar wens samenstellen. Bepaal niet alleen de afmetingen, maar ook de transparantie, stofkleur, bedieningswijze, mate van luxe en de ophangmethode.

  Rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in verschillende type stoffen & meer dan 500 kleuren. Ga voor een verduisterende stof, transparante stof, semi-transparante stof, duo-stoffen of stoffen met motieven.

  Onze collectie maatwerk rolgordijnen zijn geschikt voor alle type ramen. Van dakramen, kiep-kantel tot standaard ramen. Wij hebben een oplossing voor elke raamsituatie.

  Je kiest voor maatwerk zodat je er verzekerd van bent dat het rolgordijn altijd past in jouw situatie. Je kunt het 100% naar wens samenstellen. Maatwerk is iets duurder dan kant en klaar rolgordijnen, omdat de productie pas begint als jij je bestelling plaatst. Maatwerk gaat langer mee dan een kant-en-klaar gordijn.

  Het inmeten van een rolgordijn is erg eenvoudig. Je meet de breedte en hoogte op 3 plekken. Afhankelijk of je op de dag of in de dag meet, dien je aftrek of een overlap toe te passen. Voor een uitgebreide instructie kun je onze inmeethandleiding gebruiken.

  Er zijn verschillende bedieningsmethodes waarmee je het rolgordijn tot de gewenste hoogte rolt. Handbediening: met een ketting, koord, veer of handgreep. Elektrische bediening: met wandschakelaar, afstandsbediening, app of spraakbediening.

  Beveiligingsmedewerker

  Filter by Clear All
  Min: €48,00 Max: €158,00
  48 158